Vandaag kwam Mieke Baelus, de directrice van SILA, op bezoek in het zesde. Zij kwam uitleg geven over het middelbaar. Er zijn wel wat veranderingen t.o.v. vorig schooljaar. Zo spreekt men vanaf nu niet meer over ASO, TSO en BSO in de eerste twee jaren, maar wel over de A-stroom en B-stroom. In de A-stroom kan men dan kiezen uit een theoretisch of theoretisch-praktisch gedeelte. In de A-stroom heeft men 27 uur basisvorming, 1 uur ICT en een keuzegedeelte van vier uur. In dit keuzegedeelte kan men dan weer kiezen tussen : Moderne talen & wetenschappen, Klassieke talen, STEM-technieken, STEM-wetenschappen, Maatschappij & welzijn + Economie en organisatie en Maatschappij en welzijn praktisch. In de folder die uw kind vorige week bij had staat dit allemaal nog eens uitgelegd. Op dinsdag 19 maart om 19 uur is er in de middenschool in Westerlo nog een info-avond over het middelbaar en de hervormingen.

Ook in het zesde leerjaar ging Valentijn niet zomaar voorbij. Wij hebben enkele koppeltjes in de klas en die hadden deze morgen een fijne attentie voor elkaar bij. Klik vlug verder om de foto's te bekijken.

Vandaag was het dikke truiendag. Meester Timothy had in de hal van onze school een speciaal parkoers uitgewerkt. Dit moest elke klas gedurende twintig minuten om ter meest afwerken. Na afloop hadden alle kinderen mooie rode kaken. Ze merkten dus niet dat verwarming in de klas wat minder hard stond. Klik op de foto om de andere foto's te bekijken.

Pagina 1 van 6
Go to top