donderdag 26 januari

Dagverslag

Onze laatste volledige dag hier in Arzl is achter de rug. (snifsnif) Het was een dag om in te kaderen. We vertrokken vanmorgen met veel mist in Arzl richting Hoch Imst. Op de parking zat alles potdicht van de mist. Halverwege de onderste afdaling kwamen we in open weer terecht. We hebben de ganse dag boven de wolken geskied. De skiwedstrijd was op de rode piste aan de ankerlift. We skieden in de drie groepen van de afgelopen dagen. In de namiddag deden we nog enkele keren de grote afdaling om dan onze ski's en botten terug bij Gregor binnen te doen. Het was een mooie afsluitende skidag. Terug in het hotel gingen we nog even inkopen doen in de MPreis en daarna was het douchen en de koffers pakken. Na het eten werden de medailles uitgereikt en daarna was het fuiven geblazen. Onze monitor Steven was dj van dienst. Om 22 uur moesten we spijtig genoeg de muziek stilleggen om de buren wat te sparen. Zo werd er gezongen en gedanst. Na een lange sneeuwklassen begint bij iedereen de vermoeidheid op te steken. Alvast bedankt voor de leuke mailtjes en berichten die wij als leerkrachten en begeleiding kregen. Het is leuk dat het werk van ons team zo gewaardeerd wordt. De laatste mails worden vanavond om 22 uur uitgeprint. Dan verdwijnt de computer in de bus. We proberen om hier rond 9 uur te vertrekken. Met wat geluk zijn we dan tussen 20 en 22 uur 's avonds in Heultje. We gaan u alvast via WhatsApp op de hoogte houden van de terugreis.

De skiwedstrijd

 Groep Nick  Groep Sven  Groep meester Timothy
 1. Karel
 2. Lena
 3. Nette
 1. Jef
 2. Yuna
 3. Maxim
  1. Magnus
  2. Xanthe
  3. Esmee

De volledige uitslag plaatsen we volgende week in het sneeuwklassenboekje.

Het weer

Zaaaallliiiiiiiigggg was het vandaag. De dag begon mistig en op 1400 meter was het stralende zon en een helderblauwe hemel. Zalig om boven de wolken te skiën. Het zal raar doen als we volgende week terug in de klas zitten.
Het weerbericht in Arzl : KLIK HIER

Ziekenboeg

Die is de ganse sneeuwklassen leeg gebleven. We hadden dan ook een heel sportieve klas bij.

Avondeten

- lettertjessoep
- fritjes met chickennuggets en groenten
- frisco

Avondactiviteit

Diploma en medaille uitreiking en daarna onze sneeuwklassenfuif samen met de school van Veerle.

Programma morgen

Busreis naar huis. We vertrekken rond 9 uur.

Kamerorde

 101   102   103   104   107   109   110   111 
               

Wist je dat :

- we hier zoveel dingen hebben gezien en meegemaakt dat we op de duur niet meer weten wat schrijven. Maandag gaan we in school deze sneeuwklassen verwerken en maken we hier een krantje van met al onze mooie momenten en herinneringen gekruid met tal van foto's.
- we op vrijdag 10 februari onze film- en fotoavond hebben voor de kinderen, ouders en grootouders van onze sneeuwklassers.

 

Laatst aangepast op dinsdag, 28 november 2023 17:11

Meer in deze categorie:

Media

Go to top