Dagverslag

Voor de eerste keer zijn we op Outdoorklassen met de school van Heultje. Een speciale ervaring voor zowel leerlingen als leerkrachten. Om 9.30 uur vertrokken we in Heultje en iets na 11 uur reden we domain Chateau Dieupart in Aywaille op. De bus werd uitgeladen en we trokken met onze koffers naar de blokhutten. Die staan apart van de andere gasten aan de zijkant van de camping. De blokhutten werden verdeeld en we trokken onze speelkleren aan. Het lunchpakket dat we van thuis bijhadden werd helemaal verorberd. In de namiddag maakten we een wandeltocht met gps van ongeveer 10 km. We deden er bijna drie uur over. De leerlingen die nog niet moe waren konden zich nog amuseren in de Amblève en de anderen gingen zich douchen. Na het eten werden er grote buitenspelen gedaan en maakten we de petanquebaan onveilig. Om 21 uur was het nog even verpozen aan het kampvuur voor we onze blokhutten opzochten.

Het weer

Zalig weer vandaag. Het was zweten geblazen. Morgen is er nog meer van dat. Het is hier echt genieten.
Het weer in Aywaille : https://www.meteovista.be/Europa/Belgie/Aywaille/4055406

Ziekenboeg

Kailey heeft deze namiddag niet meegewandeld. Ze sloeg gisteren thuis haar voet om en wandelen gaat nog niet. Meester Mil hield haar gezelschap op de camping. Hij had nadien wel een dafalgan nodig omdat ze geen seconde gezwegen had. Met de knie van Roos R gaat het ook goed. Zij was gisteren tijdens het tennissen gevallen. Misschien kan ze beter gaan vissen. Dat is iets veiliger.

Avondeten

- Hamburgerfestijn : Hamburgers met fritjes en groenten
- Toetje van het huis : yoghurt

Avondactiviteit

Buitenspelen

Wist je dat :

- Emma de grootste friet had.
- Kailey houdt van kleine roze dingen.
- Er gevraagd werd hoe we de Dixie moesten doorspoelen.
- Josefien kan ritsen als de beste.
- De Amblève met onze bal ging lopen.
- Seppe nogal kan ketsen.
- Mathis petanque kampioen is.
- De jongens zich in Spanje wanen : ontbloot bovenlijf om 21 uur.
- De leerlingen dachten dat er een bus boven op de berg stond om hen dan terug naar de camping te brengen. Dikke pech, nog vijf km wandelen van daar.
- Sommigen douchten met koud water omdat ze dat stoer vonden.

Laatst aangepast op dinsdag, 01 juni 2021 21:21

Meer in deze categorie:

Afbeelding galerij

Go to top