Dagverslag

"De leukste dag van de week", hoorden we hier zeggen. In de voormiddag was er de Challenge. In groep moesten we verschillende hindernisparkoers doen die steevast in het water eindigden. Het regende wel, maar dat kon ons niet deren. Die van Heultje komen immers van goede grond en kunnen alle weer aan. Na de middag werd het nog leuker en gingen we vlotten bouwen. Met palen, touw en lege vaten leerden we zelf hoe het moest. We maakten een tochtje op de Amblève. We doken bijna allemaal met onze kleren de Amblève in. Iedereen was goed nat en had zich kostelijk geamuseerd. Omdat het zo leuk was, hebben we ook onze tijd genomen. We aten dus pas om 19 uur. 

Het weer

Deze voormiddag kregen we enkele fikse regenbuien te verwerken. In de namiddag klaarde het helemaal op. Vanaf 19 uur is het hier terug beginnen regenen. Morgen zou het droog blijven. 

Ziekenboeg

Leeg! 

Avondeten

- bbq

Avondactiviteit

We speelden vanavond 'één tegen allen'. Hier moesten de kinderen in groep zoveel mogelijk opdrachten tot een goed einde brengen. Na afloop trakteerden we ze nog op chips.

 

Laatst aangepast op donderdag, 03 juni 2021 21:32

Meer in deze categorie:

Afbeelding galerij

Go to top