RADIO DOUBLE YOU FM

Tijdens ons verblijf in Oostenrijk houden we het thuisfront dagelijks op de hoogte van onze belevenissen en activiteiten. Dagelijks wordt de website vanuit Oostenrijk aangepast met teksten en foto's. Viif maal wordt er gebeld naar radio Double You FM zodat de ouders het stemmetje van hun kinderen kunnen horen.
DOUBLE YOU FM - 105.4 FM)

- donderdag 17 januari tussen 19 en 20 uur
- zaterdag 19 januari tussen 19 en 20 uur
- maandag 21 januari tussen 19 en 20 uur
- woensdag 23 januari tussen 19 en 20 uur
- vrijdag 25 januari tussen 19 en 20 uur


BRIEFWISSELING - FAX - EMAIL

Ouders, familieleden, vrienden en kennissen kunnen de kinderen bereiken per briefwisseling, fax of per email. Brieven mogen zoveel gestuurd worden als men maar wil. Denk er wel aan om ze tijdig te posten en ze voldoende te frankeren.  De kinderen krijgen hun post 's avonds bij het avondeten.

BRIEFWISSELING

FAX

E-MAIL

Hotel Montana
(naam kind + GBS-Heultje)
Grube 2
A-6471 Arzl im Pitztal
Tirol-Austria

0043-5412-65910

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


LET OP BIJ EMAILS
:
Tekst in kleuren, tekeningen, bijlagen, ... worden niet afgedrukt en direct verwijderd. Als je weet dat er tijdens de sneeuwklassen zo'n 500 emails binnenkomen dan begrijp je wellicht dat er heel wat inkt wordt opgebruikt. Daarnaast hebben we een heilige schrik van virussen die zich in bijlagen kunnen verschuilen.


TELEFONEREN ALLEEN IN DRINGENDE GEVALLEN

Telefoneren kan en mag alleen in dringende gevallen. Wanneer dit gebeurt vraag je naar de leerkracht en niet naar de leerling. Het telefoonnummer van ons hotel en de leerkrachten staat in de sneeuwklassenbrochure die de ouders enkele dagen voor het vertrek hebben gekregen.

Laatst aangepast op zondag, 30 december 2018 15:08

Meer in deze categorie:

Go to top