Beste ouders,

De laatste week van dit schooljaar! 

We vieren deze week nog enkele jarigen.

We halen de waterbak boven om de spullen van de poppenkamer af te wassen.

We schilderen onze verfpotjes leeg.  

...

Vrijdag zijn jullie welkom om de laatste werkjes af te halen, tussen 9u en 11u. En dan kunnen we genieten van een lange, hopelijk zonnige vakantie.

Tot morgen op ons schoolfeest. Dan tonen onze kevers op het podium hun ski-vaardigheden. Ik ben eens benieuwd!!

Groeten, juf Hilde

Beste ouders,

Volgende week gaan we het thema van vakantie, de zomer combineren met de winter. We gaan immers skieën op het schoolfeest!

Jullie hebben in de zak met tekeningen het briefje gevonden om maandag handschoenen of wanten en een muts mee te geven voor ons dansje. Ik zou willen vragen om ook een zonnebril mee te geven. 

Nogmaals dank aan alle chauffeurs die ons donderdag naar het bos brachten en terug! We hebben een stukje van het Gravinnekespad gestapt, tot aan de Ster. In openlucht smaakte onze picknick nog beter. In de speeltuin leefden de kleuters zich uit. Het was een geslaagde dag! De foto's komen er eind juni aan.

Groeten, juf Hilde 

Beste ouders,

Wat vliegen de weken voorbij. Maar er staat nog wat op de planning, het schoolfeest bijvoorbeeld. Ik overleg morgen met juf Larissa en geef deze week nog een briefje mee i.v.m. de kledij voor ons dansje.

Nu donderdag gaan we naar het Boswachtershuis. Alle chauffeurs die zich hebben opgegeven, mogen rijden. Zijn er nog ouders of grootouders die ons kunnen vervoeren? We hebben nog 2 chauffeurs nodig.

We gaan nog kleuters vieren die in juni en tijdens de vakantie jarig zijn. Laat maar weten als jullie een voorkeur hebben voor een bepaalde dag.

Tijdens deze laatste schoolweken gaan we vertellen over de vakantie, knutselen (deze keer een 'cadeautje' voor henzelf, waren mama en papa verrast met hun cadeautje?) en genieten van het samenspelen met de klasgenootjes.

Groeten, juf Hilde

Lieve kevertjes en ouders,

Via deze weg wil ik jullie heel graag bedanken om met zovelen aanwezig te zijn op onze trouw. Het was echt lleuk om jullie daar te zien. Ook een dikke dankjewel voor alle mooie bloemen, cadeautjes en knutselwerkjes.

Dank u !!!

Vele groetjes,

Juf Larissa en Jorn

Beste ouders,

De volgende 2 weken staan in het teken van de papa's, een cadeautje maken hoort daar ook bij.

Groeten, juf Hilde

Beste ouders,

We werken 2 weken over het verkeer. We bekijken en beluisteren het verkeer rondom onze school. We vertellen bij prenten en verhalen over de soorten van vervoer: grote en kleine, snelle of trage, op het water, in de lucht, op sporen, op straat.

Ook STEAM komt aan bod, deze keer met de T van techniek.

Ik kijk al uit naar maandagavond, 18.00u. Met onze pyjama aan en knuffel in de hand, op onze sokken, gaan we op pad in onze school, op zoek naar ... Nee, nog niet naar bed!

Groeten, juf Hilde

Beste ouders,

De volgende 2 weken, met enkele verlofdagen tussendoor, is ons thema 'moederdag'. Een knutselwerkje voor mama hoort daar onder andere bij. Kunnen onze kevers het geheim houden?

Maandag komt er nog een kleuter bij in onze klas: Noraïm. We gaan met ons allen ons best doen zodat hij zich gauw thuis voelt in onze klas.

Dinsdag gaan we na de middag naar een voorstelling in de Zoerla. Alle chauffeurs die zich daarvoor aangemeld hebben, mogen om 13.00u mee binnen komen, waar we de kleuters verdelen. Alvast dankjewel!

Dinsdagen 30 april en 7 mei gaan de oudercontacten door.

Belangrijke mededeling: Op zaterdag 4 mei trouwt juf Larissa met Jorn om 10.30u in het gemeentehuis van Westerlo. Wij maken daarvoor in de klas een knutseltje. Ik doe hierbij een warme oproep aan jullie om, indien mogelijk, met jullie kleuter te komen. Zij mogen daar onze knutsels afgeven.

Nog een vraagje: Wie ons liedjesboek en de lege tekeningenzak nog thuis liggen heeft, gelieve ze terug mee naar school te brengen! Danku!

Groeten, juf Hilde 

 

Beste ouders,

Onze kevers hebben genoten en zich uitgeleefd in de binnenspeeltuin van 'De Kloek'. Dat hebben jullie ongetwijfeld gemerkt 's avonds! 

Volgende week werken we via Krullenbol rond de vlinder. Door de koude kunnen we er buiten misschien geen spotten, maar binnen des te meer: van rups tot vlinder. 

Maandag is er nog medisch onderzoek gepland voor een aantal kevers. Jullie mogen, naargelang het afgesproken uur, jullie kind ophalen in de klas en achteraf terugbrengen. 

Groeten, juf Hilde

Beste ouders,

Foutje in mijn vorig briefje! 

We eten frietjes in speeltuin De Kloek op vrijdag 19 april en krijgen een drankje.

Jullie hoeven geen boterhammen mee te geven.

Fruit, een koek zonder chocola en een drinkbus met water mag wel!

Groeten, juf Hilde

Beste ouders,

Na nog een zonnig weekend starten we maandag weer. We spelen en werken zonder thema.

Vrijdag gaan we met alle kleuters met de bus naar speeltuin De Kloek in Grobbendonk. Daar is een binnen- en een buitenspeeltuin. We nemen onze gevulde boekentas mee met fruit, brood, koek en een flesje water.

Groeten, juf Hilde 

Pagina 1 van 3
Go to top