- Bezoek SILA : dinsdag 26 september van 13 tot 15.30 uur voor 6A, dinsdag 3 oktober van 13 tot 15.30 uur voor 6B. Fiets meebrengen !

- BIB Klasuitlening : maandag 9 oktober met vertrek om 10.45 uur met de bus voor beide klassen

- ZWERFVUILACTIE : woensdag 11 oktober gaan de beide zesdes de bermen van Heultje prober zetten. Kledij aandoen die mag vuil worden.

- VOORDRACHT BIB : donderdag 19 oktober gaan beide zesdes naar een voordracht van schrijfster Mathilde Masters in de bib van Westerlo. We worden opgehaald met de bus.

 

Sinds deze week hangt er wat boven ons hoofd in de klas. We werkten onze vliegende heksen af en die sieren nu het plafond van onze klas. Leuk om te zien hoe we samen ons klaslokaal gezelliger maken.

Ons eerste knutselwerk van dit schooljaar siert de kasten in onze klas. Vorige week maakten we schaduwportretten. Met behulp van een oude overheadprojector tekenden we onze schaduwen over. Daarna kwam er wat knip- en plakwerk aan te pas. Wie herkent ons ?
Klik op de foto om de rest van de klas te zien.

Maandagvoormiddag worden de klasfoto's genomen voor de schoolkalender. We gaan de foto in het zesde nemen voor we gaan zwemmen. Dan liggen alle kapsels nog in de juiste plooi.

Op dinsdag 5 september houden we in het zesde leerjaar een info-vergadering voor de ouders van de zesdeklassers. De ouders van de leerlingen van 6A worden om 19 uur in de klas van meester Leo verwacht, de ouders van de leerlingen van 6B in de klas van meester Kobe. Hier krijgen jullie al de nodige uitleg over de werking van het zesde leerjaar. Om 19.30 uur verzamelen we in de overdekte hal van de school waar we meer uitleg geven over de playbackshow en de sneeuwklassen. Graag een seintje indien iemand niet aanwezig kan zijn.

Go to top