De online vergadering over de sneeuwklassen van nu donderdag 13 januari wordt geannuleerd. De beslissing om de sneeuwklassen te annuleren werd eind december reeds genomen door de nieuwe coronaregels van de overheid. Als alternatief gaan we op outdoorklassen naar de Ardennen. Omdat we nog geen prijzen en programma hebben van onze activiteiten daar gaan we deze vergadering naar een latere datum verschuiven. 

Vrijdag 14 januari gaan we voor de tweede maal met de leerlingen van het zesde leerjaar oefenen op de skipiste van Ars Valendi. 6B gaat in de voormiddag en vertrekt om 8.30 uur. 6A vertrekt om 12.30 uur en heeft gedaan met oefenen om 15.30 uur. We nemen een skibroek, jogging of training en skisokken mee. Er mag vijf euro zakgeld meegenomen worden om daar iets warms te drinken. Spijtig genoeg blijft het alleen bij oefenen in Ars Valendi want door corona moeten we de sneeuwklassen voor het tweede jaar op rij annuleren.

Dag allemaal,
In deze rare coronatijden wens ik jullie allemaal prettige feestdagen. Geniet ervan samen met jullie familie. Op maandag 10 januari kan ik na een lange revalidatie eindelijk weer voor de klas staan. Ik kijk er alvast naar uit. Tot binnenkort!
Meester Leo

Op SILA werden we ondergedompeld in de techniek. We maakten onze eigen discobol die van kleur kan veranderen.

Handige Harry's hier in 6A!

 

Klik hier voor foto's

Nog wat extra foto's van ons bib bezoek. 

Klik hier voor foto's

Nog wat extra foto's van onze sponserloop!

 

Klik hier voor foto's

Woensdag 13 oktober trokken we er met de zesdeklasser op uit voor een zwerfvuilactie. We haalden heel wat zwerfvuil van de straten en uit het bos. 
Wij zijn alvast trots op onze opruimers van dienst! 

Klik hier voor foto's

Het eerste bibbezoek van het zesde leerjaar zit erop.

We mochten zo'n vijf boeken per leerling uitkiezen.

Wij gaan weer kunnen lezen in de klas! 

Joepie! :)

 

 Klik hier voor foto's

Pagina 1 van 2
Go to top