Noor wordt op 7 april 12 jaar. Zij maakte alvast haar verjaardagstaart. Gelukkige verjaardag Noor en geniet ervan!

Elyne weet nog steeds wat doen. Zij bouwde de Empire State Building op schaal. Knap gedaan, Elyne!

De eerste inzending van de nieuwe uitdaging is binnen. Joren probeerde de ballonwagen te maken. De wagen zag er perfect uit alleen wilde hij niet rijden. Zelfs niet na drie pogingen. Een troostprijs verdient hij zeker en vast voor het geleverde werk. Klik op de foto om het filmpje te zien.

Flo maakte ook tiramisu. In het volgende filmpje legt ze uit hoe ze dit deed. Wij hebben echte keukenprinsessen in de klas. Klik op de foto om het filmpje te bekijken. 

Al die lekkere dessertjes doen me echt watertanden. Alles wat hier op deze klasblog geplaatst is lust ikzelf ook heel graag. Noor doet daar nog een schepje bovenop met lekkere tiramisu. Smaksmak ... lekker!!!!

Naast een kunstenaar blijkt Wouter ook een keukenprins te zijn. Hij maakte lekkere chocomousse. Het bijgevoegd filmpje kreeg ik spijtig genoeg niet open. Misschien plaatsen we dat later nog. Klik op de foto om de andere foto's te bekijken.

Hier vind je de kettingreacties van Elise en Emily. Ook zij hebben er heel wat tijd en werk ingestoken. Het is leuk om al deze filmpjes binnen te krijgen. Emily heeft op het laatste van haar filmpje nog een mooie boodschap voor iedereen. Klik op de foto om het filmpje te zien.

Hier hebben we de kettingreactie van Renske. Door de trilling zakt de telefoon naar beneden en duwt zo tegen de afstandsbediening waardoor de auto begint te rijden. De auto duwt de doos vooruit, die zet de ventilator in werking en zo rolt de kartonnen doos dan verder. De mama van Renske vraagt nog meer van zulke uitdagingen want Renske en haar papa zaten de hele namiddag op zolder, waardoor het lekker rustig was in het huis. Komt in orde hoor! De nieuwe uitdaging is bijna klaar en ik stuur ze dit weekend naar iedereen door. Klik op de foto om het filmpje te bekijken.

 

De kettingreacties blijven maar binnenkomen. Klik op de foto en bekijk de kettingreacties van Korneel en kato. Ook zij hebben er veel werk van gemaakt. Knap gedaan klasgenootjes.

De filmpjes van de kettingreactie blijven binnen komen. Hier zijn de realisaties van Noor, Lies en Simon. Klik op de foto om naar het filmpje te gaan.

Pagina 1 van 7
Go to top