Hier vind je de link naar de Yurls-oefenpagina van meester Leo.

https://meester_leo_gbs-heultje.yurls.net/nl/page/879013

Binnen enkele weken hebben we het Grote Fietsexamen. Dat wordt afgenomen door de politie van Westerlo. Wij moeten dan een vooraf bepaalde route afleggen. Door de corona-crisis kunnen we echter niet veel oefenen. Daarom geef ik jullie hier het kaartje van de route en de vaardigheden die we moeten kunnen al door. De route vertrekt aan de schoolpoort en dan rijden we links de Schoolstraat in. In bijlage zitten de vaardigheden vollidig uitgelegd met foto en de plaats op de route waar dit moet gedaan worden. Dit bericht komt ook in Teams staan waar we vanaf maandag mee aan de slag gaan. Jullie mogen gerust al gaan oefenen. Hou het wel veilig!

We kregen vandaag nog twee filmpjes binnen van ballonwagens. De wagen van Elyne reed 1,35 meter ver en die van Rune zelfs 6 meter. Waarschijnlijk was dat er eentje met een turboversie. Knap gedaan, allebei! Het filmpje kan je zien door op de foto te klikken.

We hebben nog een jarige in de klas. Emily mocht vandaag 12 kaarsjes uitblazen. Gelukkige verjaardag Emily! Klik op de foto om het filmpje te bekijken.

Noor wordt op 7 april 12 jaar. Zij maakte alvast haar verjaardagstaart. Gelukkige verjaardag Noor en geniet ervan!

Elyne weet nog steeds wat doen. Zij bouwde de Empire State Building op schaal. Knap gedaan, Elyne!

De eerste inzending van de nieuwe uitdaging is binnen. Joren probeerde de ballonwagen te maken. De wagen zag er perfect uit alleen wilde hij niet rijden. Zelfs niet na drie pogingen. Een troostprijs verdient hij zeker en vast voor het geleverde werk. Klik op de foto om het filmpje te zien.

Flo maakte ook tiramisu. In het volgende filmpje legt ze uit hoe ze dit deed. Wij hebben echte keukenprinsessen in de klas. Klik op de foto om het filmpje te bekijken. 

Al die lekkere dessertjes doen me echt watertanden. Alles wat hier op deze klasblog geplaatst is lust ikzelf ook heel graag. Noor doet daar nog een schepje bovenop met lekkere tiramisu. Smaksmak ... lekker!!!!

Naast een kunstenaar blijkt Wouter ook een keukenprins te zijn. Hij maakte lekkere chocomousse. Het bijgevoegd filmpje kreeg ik spijtig genoeg niet open. Misschien plaatsen we dat later nog. Klik op de foto om de andere foto's te bekijken.

Pagina 1 van 7
Go to top