Dagverslag

We hebben een zaaaaaaaallllliiiiiiggggge dag achter de rug. Het was vanmorgen berekoud. Echt waar. Ook zij kwamen niet buiten. We hebben er toch geen gezien. Zo koud was het. Deze morgen controleerden we er iedereen op dat ze wel warm waren aangekleed en goed ingesmeerd. De hele dag hadden we een stralende zon en een helderblauwe hemel. De miserie van de eerste dag is hier al helemaal vergeten. We skieden vandaag 4 uren met onze Oostenrijkse monitoren. Deze middag aten we tomatensoep met broodjes op de skipiste. Na afloop van het skiën trakteerden we de kinderen in de après-skibar op een cola of fanta. Hiermee beloonden we hun inzet. Zij doen het echt goed.

Het weer

Deze morgen om 8 uur was het -16° in Arzl. Daar moeten we al heel wat jaren voor terugblikken in de geschiedenis van onze sneeuwklassen dat we nog zo'n temperarturen gehad hebben. Het was wel heel de dag zonnig als dat een troost mocht zijn. Niemand kloeg over de koude. Ze waren allemaal goed ingepakt.
Het weerbericht in Arzl : KLIK HIER

Ziekenboeg

Leeg! We proberen dat zo te houden.

Avondeten

- lettertjesoep
- gekookte aardappelen met vleesbrood (je weet wel, het verhaal van die grote frikandellen)
- verse fruitsla

Avondactiviteit

Zaklampentocht

Programma morgen

Morgenvoormiddag rijden we naar Mandarfen op het einde van het dal. Daar gaan we broekskiën en wandelen in de diepsneeuw. In de namiddag brengen we een bezoek aan de Olympische Schans in Innsbrück en gaan we shoppen in het oude stadsgedeelte van de stad.

Kamerorde

 101  102  103  104  107  109  110  111  201  202  203  211
 9  9  9  9

10 

 5  8  7

Wist je dat :

- we après-ski muziek speelden in de bus.
- de gevorderden met meester Guy naar de hoogste piste zijn geweest. Zij skieden van 2100 meter naar 1000 meter.
- meester Kobe is gevallen toen hij mee skiede met de gevorderden. Hij moet nu terug naar de beginners. (haha)
- Zoë de zonnebril van meester Leo leende en ze vanaf toen niet meer is gevallen.
- Rihanna zingt onder de douche en dat haar kamergenoten Melanie en Tess van miserie op de gang gaan staan. Zij moet dringend zanglessen gaan volgen.
- Loes visjes heeft op de kamer. (Nu wordt mama Leen waarschijnlijk heel nieuwsgierig maar ze zal moeten wachten tot volgende week vrijdag om te horen hoe dat verhaal in elkaar zit.)
- twee groepen van de vier al de grote afdaling gedaan hebben. Maandag gaan we de anderen ook klaarstomen om deze afdaling te doen.
- de lekkere tomatensoep met balletjes gemaakt werd door de school van Veerle. Dankjewel dat jullie die bijmaakten voor ons. 
- Femke als een rups van de ankerlift komt.
- juf Birthe ons leert hamsteren.
- we vandaag de kinderen met hand en tand hebben uitgelegd dat ze geen juf Nancyke mogen doen. Ze volgden onze richtlijnen goed op. (Sorry juf, ik kon het niet laten!)


- FOTO's en FILMPJES komen later op de avond

Laatst aangepast op zaterdag, 20 januari 2024 22:07

Meer in deze categorie:

Media

Go to top