Dagverslag

Vandaag zijn we de ganse dag gaan skiën. Het was lichtbewolkt en af en toe kwam de zon er door. We skieden vandaag met onze Vlaamse monitoren, de meesters en de juf. De groepen werden ook herverdeeld, zodat ieder op zijn niveau kon skiën. Omdat iedereen zo goed skiede trakteerden we de kinderen op een frisdrank in de après-ski bar. De sneeuw wordt wel wat slechter. Hier en daar komt het ijs al kijken. Er is dringend verse sneeuw nodig. 

Het weer

Vanmorgen was het nog -6° in Arzl op 880 meter. Vanmiddag waren dat +5° aan het middenstation in Imst op 1570 meter. Volgens de uitleg van Hubert is een föhnwind een warme droge wind aan de noordzijde van de Alpen die ontstaat doordat wind uit het zuiden opwarmt als deze over de bergen stroomt. Omdat men op woensdag en donderdag redelijk wat neerslag verwacht in de vorm van regen of sneeuw hebben we besloten om de trip naar Neuschwanstein te annuleren. Daardoor veranderde ook ons avondprogramma. Zo hebben we vandaag gekwist en gaan we woensdagnamiddag zwemmen.
Het weerbericht in Arzl : KLIK HIER

Ziekenboeg

Nog altijd leeg. We kruisen onze vingers om het zo te houden.

Avondeten

- spaghettisoep
- puré met vissticks
- frisco

Avondactiviteit

Het programma werd vandaag een beetje veranderd. In plaats van te gaan zwemmen gingen we vandaag quizzen. Die werd gewonnen door het groepje van Stan, Ariël, Jasper, Vic en Noor D

Programma morgen

Morgen gaan we een ganse dag skiën. Morgenavond is het de gala-avond. Wie gaat aan wie gekoppeld worden ?

Kamerorde

 101   102   103   104   107   109   110   111  201  202  203  204 
10   9 10   9 10  10   9  8

Wist je dat :

- de meesters en de juffen vanavond aan het puzzelen zijn om morgen de ideale koppeltjes te vormen.
- sommige kamers met snoepjes de monitors proberen om te kopen om toch maar goede kamperpunten te krijgen.
- we het geheim van kamer 101 hebben opgelost. Die is elke ochtend kraaknet. Zij gaan resoluut voor de mooiste kamerprijs. Het zijn vooral Cas en Wies die opruimen. Jasper en Seppe profiteren hier mee van. Zeg het niet voort! Dat mochten wij eigenlijk ook niet doen.
- er nieuwe koppeltjes zijn in de klas. 't Is ne crush van hier en een crush van daar. De meesters hebben ook al tips gekregen van hoe je dat best aanpakt.
- we vanochtend bij het ontbijt verrast werden met een tikkeneike.

 

Laatst aangepast op dinsdag, 23 januari 2024 07:04

Meer in deze categorie:

Media

Afbeelding galerij

Go to top