Dagverslag

Onze laatste volledige dag hier in Arzl is achter de rug. (snifsnif) Het was weer een dag waarbij we onze planning moesten wijzigen. Normaal zouden we nog een ganse dag skiën, maar door de vele regen in het dal en natte sneeuw op de skipiste ging dat niet door. In de voormiddag deden we onze skiwedstrijd. Waar we normaal tweemaal het parkoers zouden kunnen doen, beperkten we dit tot éénmaal. Door de plakkerige natte sneeuw was iedereen kletsnat. We gingen met de gondels terug naar het dalstation en aten in de verwarmde ruimte van het skistation onze broodjes op. Onze jassen hingen we even aan de verwarming. Nadien trakteerden we de kinderen nog op een stuk pizza en een drankje in de skibar. Daarna moesten we de skibotten en ski's inleveren en reden we met de bus naar het hotel. We kleedden ons vlug om, hingen onze natte spullen te drogen en vertrokken met de bus naar het zwembad van Telfs. Daar waren we gisteren al geweest. De kinderen vonden het fijn om er nog eens naartoe te gaan. Het water was er 32° warm. We zwommen er ook buiten en gingen in de glijbaan. Daarna was het inpakken geblazen. Na het eten werden de medailles uitgereikt en daarna was het fuiven geblazen. Onze monitor Steven was dj van dienst. Om 22 uur moesten we spijtig genoeg de muziek stilleggen om de buren wat te sparen. Zo werd er gezongen en gedanst. Na een lange sneeuwklassen begint bij iedereen de vermoeidheid op te steken. Alvast bedankt voor de leuke mailtjes en berichten die wij als leerkrachten en begeleiding kregen. Het is leuk dat het werk van ons team zo gewaardeerd wordt. De laatste mails worden vanavond om 22 uur uitgeprint. Dan verdwijnt de computer in de bus. We proberen om hier rond 9 uur te vertrekken. Met wat geluk zijn we dan tussen 20 en 22 uur 's avonds in Heultje. We gaan u alvast via WhatsApp op de hoogte houden van de terugreis.

De skiwedstrijd

 Groep gevorderden  Groep Nick  Groep Tom  Groep Timothy

 1. Kaat
 2. Noah
 3. Cas
 4. Leonie
 5 Loes
 6. Feline
 7. Jasper
 8. Marie
 9. Vinz VG

 

 

 1. Tess
 2. Vicola
 3. Vic S
 4. Vince C
 5. Lien
 6. Emma DV
 7. Femke
 8 Rihanna
 9. Aylin

 

 

  1. Seppe
  2. Jorian
  3. Mattijs
  4. Nola
  5. Quinten
  6. Noor D
  7. Febe
  8. Louise
  9. Noor VO
10. Wies

 

  1. Wout
  2. Stan
  3. Celeste
  4. Emma B
  5. Nand
  6. Zoë
  7. Fleur
  8. Alyssa
  9. Melanie
10. Melika
11 Ariël

Het weer

Regen in het dal. Smeltende sneeuw en sneeuw in Hoch Imst.
Het weerbericht in Arzl : KLIK HIER

Ziekenboeg

Die hebben we leeg kunnen houden. 

Avondeten

- Lettertjessoep
- Fritten met chicken nuggets en groenten
- cornetto

Avondactiviteit

Fuif 

Programma morgen

Busrit naar Heultje.

Kamerorde

 101   102   103   104   107   109   110   111    201   202   203   211
10  10   9 10   9 10   10  7

Wist je dat :

- de jongens van kamer 101 aan hun kledij ruiken om te weten van wie het is.
- Noor VO haar woensdag haar ringen in het zwembad vergat. De meester belde om het te melden. Vandaag gingen we terug zwemmen en haar ringen lagen klaar aan het onthaal.
- we meer dan 600 e-mails afgeprint hebben. Sommige leerlingen hebben blijkbaar een echte fanclub.
- er een echte zweetgeur in het restaurant hangt van al dat dansen.
- we in polonaise gingen slapen.
- heel wat monitoren hopen snoep op hun kamers hebben. De leerlingen probeerden hen om te kopen omp goede punten te geven.
- we na het skiën lekkere pizza kregen in de après-skibar. Wat een lekkere verrassing was dat.
- we morgen om 7 uur moeten opstaan. We laden de bus om 8.30 uur en gaan dan om 8 uur aan tafel.
- een keileuke sneeuwklassen achter de rug hebben. We hebben hier echt kinderen zien openbloeien. Ook zijn de twee klassen korter naar elkaar toegegroeid. Sneeuwklassen is meer dan alleen maar skiën en van de sneeuw genieten. Het is een echte meerwaarde in het opgroei proces van de kinderen. Getuige daarvan zijn de citaten in de vele e-mails van ouders van kinderen die vroeger ook met onze school op sneeuwklassen geweest zijn.
- we zelfs een filmpje van Davy Gilles van de Romeo's kregen doorgestuurd om ons veel plezier te wensen op de sneeuwklassen. We hebben op hun muziek gedanst tijdens de fuif. De meester heeft het al doorgestuurd naar Davy.
- we in het zwembad van Telfs een babyhuidje kregen. Het water was er 32° warm. Na het zwemmen waren we allemaal verseppeld.
- Aylin een oogje heeft op een jongen van Veerle.
- dat er een paar jongens van Heultje moeite deden om een lief te vinden, maar van een kale reis zijn thuisgekomen.
- we sommige kinderen hier al meer horen vertellen hebben dan vier maanden in de klas.

Laatst aangepast op donderdag, 25 januari 2024 23:14

Media

Go to top