Juf Katrien

Juf Katrien

Beste ouders,

De letter ‘K’ uit het letterwinkeltje ronden we af. Maandag starten we met een nieuwe letter: ‘T’. Veel plezier met de zoektocht.

We werken 1 week rond deze letter.

Deze week starten we met de letter 'T' en duiken we in de fascinerende wereld van techniek. Meten is weten, dus we gaan experimenteren. Misschien schuilt er wel een kleine uitvinder in onze groep.

Nog enkele belangrijke data ‘s:

Maandag 3 juni ’24                      zwemmen.

Donderdag 6 juni ’24                   traktatie ijsje.

  • Meester Leo komt langs om een klasfoto te trekken, voor de kleuterschool is dit zeker in de voormiddag. De klasfoto kost 2 euro, graag dit bedrag CASH (liefst gepast) mee te geven.

Vrijdag 7 juni ’24

  • in de voormiddag gaan de tijgertjes een bezoekje brengen aan het 1ste leerjaar.
  • De oudervriendenkring trakteert ’s middags de ganse school, kleuter en lager op lekkere versgebakken frietjes. De kindjes hoeven dus geen boterhammetjes mee te brengen! Dank je wel OVK!!

Vriendelijke groetjes juf Kelly

Beste ouders,

De afgelopen week stond in het teken van kriebelbeestjes! We hebben volop genoten van allerlei activiteiten zoals een spannende speurtocht, snoezelen op de vertelzolder en het prachtige verhaal "Heel Keverburg Kookt".

We hebben ook de Kriebelbeest Boogie gedanst! (Bekijk de Kriebelbeest Boogie op YouTube)

Daarnaast hebben de kinderen verschillende werkjes gemaakt en zelfs een insectenhotel gebouwd. Ons letterwinkeltje is een groot succes; de kinderen brengen regelmatig nieuwe tekeningen mee en zo groeit onze woordenschat steeds verder. Wat een toppers in de tijgerklas!

Het thema kriebelbeestjes en de letter 'K' blijven we ook volgende week nog behandelen. Op vrijdag 31 mei 2024 gaat de lettertas weer mee naar huis en maandag 3 juni 2024 beginnen we met een nieuwe letter 'T' en het thema 'techniek'.

Belangrijke data:

30 mei 2024: Uitstap naar "Het Heel Lelijke Kevertje" in Hertberg, provincie Antwerpen. We gaan van 09:30 tot 11:30 op wandeling. Zorg voor aangepaste kleding en goede wandelschoenen.

Met vriendelijke groet,

juf Kelly

Beste ouders,

Deze week hebben we met de tijgertjes gewerkt rond het thema verkeer en de letter ‘V’. Hoewel het niet de makkelijkste letter was, hebben ze er veel over geleerd en plezier gehad!

De lettertas komt weer mee naar huis en op dinsdag 21 mei beginnen we met de letter 'K'. De komende twee weken duiken we in het spannende thema ‘Kriebelbeestjes’!

Belangrijke data:

  • Maandag 20 mei 2024: geen school

We kijken ernaar uit om samen met de kinderen de wereld van de kriebelbeestjes te ontdekken!

Juf Kelly

Go to top